top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverrosalinde2

Is het de diversiteit die overeenkomt?


Laatst had ik een interessant gesprek met iemand die liever naar overeenkomsten kijkt dan naar diversiteit. Deze persoon, een Vlaming, is gewend dat men in zijn land al jaren naar de grote verschillen kijkt. Toch zoekt hij juist graag naar de overeenkomsten tussen de Franstalige en Nederlandstalige Belgen. Dit gesprek bracht me aan het denken over mijn favoriete onderwerp: generatiediversiteit. Waarom noem ik het eigenlijk "generatiediversiteit" terwijl mijn strategieën en sessies gericht zijn op het benadrukken van zowel de verschillen als de overeenkomsten tussen generaties?


Generatiediversiteit is een intrigerend onderwerp omdat het ons uitdaagt om zowel de verschillen als de overeenkomsten tussen generaties te begrijpen. Hoewel elke generatie unieke kenmerken en ervaringen heeft, zijn er ook gedeelde overeenkomsten die ons met elkaar verbinden.Waarom noem ik het dan nog steeds "generatiediversiteit"? 


Omdat het juist de combinatie van verschillen en overeenkomsten is die waarde toevoegt aan onze merkstrategieën, -cultuur en onze campagnes. Door zowel de verschillen als de overeenkomsten te omarmen, kunnen we een sterke merkcultuur creëren die zowel interne betrokkenheid als externe klantloyaliteit bevordert.


Dus conclusie,.... Laten we lekker de overeenkomsten benutten om een inclusievere en succesvollere toekomst te creëren voor merken en mensen van alle generaties(overeenkomsten). #generaties #generatieovereenkomsten #generatiediversiteit 

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page