top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverrosalinde2

Ik kap met voetbal, ik ga de sportschool in..

Tijdens de feestdagen spreek je meer dan normaal, familie en vrienden. Vaak krijg ik tijdens dit soort dagen veel info over bepaalde interessante trends die gaande zijn. Zoals het stoppen van drie teams op de voetbalclub van mijn neefje. De reden hierachter lijkt te liggen in het groeiende verlangen van tieners (of, zoals Kluun het noemt, geen pubers meer) om individueel te trainen in plaats van deel te nemen aan teamsporten met vaste groepstrainingsuren.


Deze snelle observatie intrigeert mij, omdat het opnieuw wijst op de opkomst van het "individualisme". Dit betekent dat de focus verschuift naar de gedachten en rechten van het individu boven het collectieve belang van de gemeenschap. Hoewel dit wellicht wat overdreven klinkt, is de uitdaging van samenwerken en gezamenlijk streven naar het gemeenschappelijk doel van de organisatie of merk inderdaad groter dan ooit. 


Zo wordt de uitdaging: Hoe kan ik mijn klanten en teamleden betrekken bij de kernwaarden van mijn merk? ook steeds groter.


Het antwoord ligt in het hebben van een sterke merkstrategie en de vaardigheid om deze over te brengen naar zowel klanten als het team. #externalbranding #internalbranding #contentstrategie #campagnestrategie Dit is precies waarin wij gespecialiseerd zijn: het vertalen van merkstrategieën zowel intern als extern. #merkstrategie #insightsdiscovery

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page