top of page
Come intobloom..png

Brand Culture.

Ontwikkel naast je hard skills ook je human skills. The better version of soft skills!

Klinkt leuk maar hoe bouw je aan een sterke internal branding of merkcultuur?

persoonlijk leiderschap

Meer inzicht in mezelf, in de ander en in onze verschillen.

Wij geloven enorm in de effecten van Insights Discovery, het is namelijk een zeer toegankelijke tool waarmee we merkcultuur en persoonlijk leiderschap (personal branding) heel gemakkelijk overdraagbaar maken in je team of voor jezelf.

Lydia
"Er is een leven voor en ná Insights, ik begrijp nu mensen zoveel beter".

wat we doen

What do you do?

Vooral in deze next-gen tijden, waar we allemaal mee te maken hebben op de werkvloer, biedt Insights Discovery zeer effectieve resultaten.

 

Wij zorgen ervoor dat we samen met onze diepgaande kennis over generatiediversiteit jouw Gen-Z en Millennial professionals weten te motiveren, zich te verplaatsen in anderen en meer inzicht te geven in hun eigen gedrag. 

persoonlijk leiderschap
generatiediversiteit.jpg

Tastings

We hebben twee smaken:

  • Persoonlijk profiel, dit zorgt voor meer inzicht in jezelf en in anderen en creëert daarmee grote persoonlijke groei.

  • Teamsessie/traject, dit zorgt ervoor dat teamleden beter samenwerken, meer openheid tonen en inhoudelijke feedback durven geven.

persoonlijk leiderschap
pexels-carlie-wright-12934590.jpg

Thomas
Mijn team werkt na het inzicht uit de profielen en de teamsessie op een compleet andere manier samen, taakverdeling gaat nu meer op talent i.p.v. titel", wat heeft gezorgd voor een veel betere communicatie intern. Wat eigenlijk vanzelf is gegaan, dat is ook wel eens lekker  ;)

2 manieren om gebruik te maken van Insights Discovery

pexels-cleyton-ewerton-3051598.jpg

Persoonlijk profiel

Het persoonlijke profiel wat je krijgt, bied inzicht in je psychologische voorkeuren, helpt je omgaan met stress en confrontaties en stelt je in staat grote stappen te zetten in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. 

 

Het profiel maakt gevoelige zaken zoals talenten, blinde vlekken en minder sterke punten op een prettige manier zichtbaar en creëert een gemakkelijke en veilige manier om erover te praten met anderen.

 

€325 per persoon 

inclusief toelichting/coaching,

nb. exclusief btw en reiskosten.

pexels-cleyton-ewerton-3051598.jpg
pexels-ds-stories-9228398.jpg

Team sessies

Een Insights teamtraject kan ervoor zorgen dat teamleden meer openheid tonen en inhoudelijke feedback durven en leren geven en bevordert een effectieve team samenwerking. 

Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor hun interacties met anderen.

De kosten voor een Insights teamtraject, inclusief profielen, toelichting/coaching en teamtraining, zijn op aanvraag beschikbaar.

White Structure

Wil je weten wat Insights voor jou of je team kan betekenen? 
Let's Connect

persoonlijk leiderschap

06 48 23 97 17

bottom of page