top of page

contENT 
STRATEGIE workshop.

haal jij alles uit je social media kanalen?

Come into Bloom geeft praktische en doelgerichte social media & branding workshops voor ondernemers die naast "meer bereik" ook geven om de juiste beeldtaal en sales activatie!

 

Vele branches zijn aan het veranderen en wij zien dat er veel wordt gewerkt volgens de regels die vóór en door babyboomers zijn opgesteld. Nu de millennials halverwege 20 tot eind 30 zijn, kunnen we niet langer van een “nieuwe” generatie spreken. Een nieuwe aanpak is een vereiste.

 

Come into bloom helpt bedrijven met commerciële & creatieve concepten succesvoller te worden. De onderscheidende concepten worden verwerkt in een online en offline actieplan wat sales activatie genereerd.

 

comeintobloom, come into bloom, rosaline dijkman, branding, marketig, sales activatie, social media, workshop, dna, instagram, feed, overzichtelijk, tips, workshop, rode draad, basis techniek, creativiteit

Topworkshop! Zinvol voor iedereen. Of je nou zzp-er, interieurbouwer of makelaar bent. - François de Winter BestBuy Makelaars

Ze heeft niet alleen de focus op mode maar denkt breed en creatief mee met ieder segment. - Aike sport en voedingscoach

Of je nu 20 of al 20K volgers hebt, beslist een aanrader! - Floor Coers E-commerce manager Studio Anneloes

Hoe krijg ik een groter bereik?  
#workshop #branding #duurzamesocialmedia #socialstrategie

Come into Bloom geeft praktische en doelgerichte social strategie & branding workshops voor ondernemers die naast "meer bereik" ook geven om de juiste beeldtaal en sales activatie!

 
Wat houdt de workshop zoal in?: 

Je maakt een op maat gemaakt social media plan voor jouw doelgroep met de juiste boodschap; Purpose marketing! Je kan de volgende dag direct aan de slag met een vernieuwend en relevantere social media pagina. Want wat moet ik toch elke dag/week posten? Waar zit mijn klant op te wachten, daar krijg je zoal de antwoorden op.

En verder...

- Hoe bereik ik de juiste doelgroep?

- Hoe werkt Instragram nou echt? 

- Hoe krijg ik eenheid in mijn Instagram content?

- Hoe kan ik inspelen op de huidige social media trends?
- Hoe verhoog ik mijn traffic en directe verkopen via social media?
- Hoe krijg ik meer volgers en likes?
- Hoe verhoog ik mijn naamsbekendheid?

- Hoe maak ik de juiste foto?

Social media workshops
IMG_3114
IMG_3427
19be1d6b-d084-43cf-a009-910b829949ae
IMG_7980
IMG_3108
Social Media Workshop
IMG_3109
IMG_3111

ONLINE: 

€375 per bedrijf | 3 uur

OFFLINE:

€395 per bedrijf (max 2 personen)

vanaf 9:30 uur aanvang / start 10:00 uur - 16:00 uur

Kosten:

€105,00 3e persoon per bedrijf | excl. btw

 

Locatie:

Woonboot te Amsterdam IJburg | inclusief uitgebreide lunch

Heb jij een groep ondernemers in de regio die je bij elkaar krijgt voor een workshop, dan komen we op locatie!  

Gem. 20% groei in volgers na 3 mdn

Mendy van Velsen | STUDIO VELDSLA

Amsterdam Nederland

Ik ben interior designer en in mijn branche gebeurt er heel veel op instagram. 

Als jonge ondernemer / eigenaar van Studio Veldsla ben ik ook een actieve deelneemster maar wilde graag mijn niveau verbeteren. Rosalinde, you nailed it! 

Ik ging vol inspiratie én met een grote to do list naar huis. Persoonlijk heb ik veel geleerd hoe ik mijn merkwaarden kan overbrengen, klanten kan bereiken en hoe ik de insta stories kan vormgeven. Zo blij. Nu geeft het me energie in plaats dat het me energie kost. Dank! Mega aanrader! 

Floor Coers, STUDIO ANNELOES

Amsterdam, Nederland

Je weet dat je er eens goed voor moet gaan zitten maar neemt er toch steeds de tijd niet voor. Roos wel. Op een professionele en toegankelijke manier heeft zij alles wat je moet weten over social media van nú op een rijtje. 

Heel fijn om even (opnieuw) kritisch zelf en met anderen naar jouw (nog te bepalen) social strategie te kijken.

En als je naar huis gaat, zit je vol concrete optimalisatie plannen waar je direct mee aan de slag kunt.

Of je nu 20 of al 20K volgers hebt, beslist een aanrader!

YVON VERSTAPPEN, PRIL GELUK

Asten, Nederland

Ik vond het zo’n ontzettend leuke training! Zou ik echt iedereen aanraden die serieus hiermee aan de slag wil.

Pauline Vellema Modeagenturen

Naarden, Nederland

“Wat een eyeopener deze workshop in een zeer inspirerende omgeving!

Rosalinde weet op geheel eigen “down-to-earth” wijze binnen een dag de mogelijkheden van de verschillende social media platformen over te brengen. Ze geeft eenvoudige tools voor het juiste zakelijk gebruik met als doelstelling volgers + likes=omzet te genereren. Een “must-do” voor iedere ondernemer en ik zal de workshop ook zeker aanbevelen bij mijn klanten. #waaromzoujehetnietdoen”

Fit by Aike

Sport - Voeding en Coaching Amsterdam

Met mijn bedrijfje in Personal training en bootcamps kon ik ook goed terecht bij Rosalinde. Ze heeft niet alleen de focus op mode maar denkt breed en creatief mee met ieder segment. Ze kan op een hele relaxte, ervaren en nuchtere wijze de wereld van social media ontrafelen voor je. Ik vond het prettig dat ze zich goed verdiept had in mijn manier van presenteren online en heb enorm bruikbare tips om mijzelf goed neer te zetten op bv. instagram van haar gekregen. Niet geheel onbelangrijk: de lunch was heerlijk! Aanrader!

Ann Steegmans Helou Fashion

Helou Fashion Wiekevorst, Belgie

Hartelijk dank aan Rosalinde voor de inspirerende presentatie rond Social Media. Een interessant theoretisch luik werd gekoppeld aan interactieve oefeningen.  Rosalinde heeft heel concrete mogelijkheden aangeboden om zelf aan de slag te gaan op de verschillende kanalen.  Dankzij deze cursus zal ik kunnen experimenteren met heel wat tools binnen facebook en instagram.  Ik hoop erin te slagen om op een budgetvriendelijke manier een social media promotie strategie op te zetten.  Echt op z’n Nederlands, heel direct, to the point!  Heerlijk om in aanwezigheid van Nederlandse ondernemers van ideeën te kunnen wisselen.  Toch weer even kleine cultuur shock voor een nuchtere Belg. 

Please reload

bottom of page