Sales activatie & events.

Personeelstrainingen

​​

Klant evenementen​​

We zullen in onze personeelstraining stilstaan bij de consument = dé klant!. Waarom moet de consument naar de winkel komen? Wat is de relevantie? Hoe spreken we de consument aan in al onze communicatie uitingen? We moeten we een dertiger anders aanspreken dan een zeventiger, maar hoe dan precies? Wij geven meer inzicht in de nieuwe generaties en hoe we deze nieuwe klantengroep kunnen boeien en binden. Wat zijn de essentiële verschillen per generatie en hoe kunnen we profiteren van deze verschillen? 

De Come into Bloom evenementen zoals trend- & stylingpresentatie's en modeshows gaan over o.a. de nieuwste trends en imago styling. Ze worden op maat gemaakt en op basis van de collectie en de behoeften van de winkel.

Vernieuwende evenementen die sales activatie generen en verder gaan dan enkel de nieuwe collectie presenteren tijdens een modeshow. 

WAAROM EEN personeelstraining?

 • Hoe kan ik offline het online shoppen nabootsen. Online vind je wat je zoekt en offline vind je wat je niet zocht. Hoe dan? 

 • Personal styling en emotional selling staat centraal in onze training. Hoe kan ik betekenisvol en persoonlijk stylingadvies geven. Online wordt de persoonlijke service momenteel hoger gewaardeert dan offline. Dat is logisch want het algoritme kan beter voorspellen dan de meeste stylistes in winkels. Dat is precies waar wij aan werken, want dit ís te tackelen. Heel gemakkelijk maar niet zonder kennis, enkel goed style gevoel is niet meer genoeg. 

 • Retail regels zijn door en voor babyboomers gemaakt, wat zijn de nieuwe retail regels?​

​​

 • Inspireer je team om op een nieuwe manier te gaan werken & stylen.​

​​

Meer info? bel ons.

WAAROM EEN KLANT EVENEMENT?

 • Creëer BELEVING in je winkel met een event, dit is hét onderscheidend vermogen t.o.v. online shoppen.

​​

 • Inspireer en trek NIEUWE klanten van nieuwe generaties naar je winkel. #millennials #generatie-z​​​​​​

 • De HITRATIO tijdens een event ligt boven de 80% met gemiddeld meer dan 3 stuks per klant.

 • Omgerekend in kosten geef je gemiddeld maar 16% KORTING weg en is een story telling event een investering i.p.v. enkel een kostenpost.

​​

 • Inspireer tevens je VERKOOPTEAM om op een nieuwe manier tegaan werken/stylen.

REFERENTIEs!

Myrthe van der Veer, L. ten CATE

Geesteren, Nederland

​Tijdens onze dealerdagen heeft Rosalinde een energieke presentatie gegeven over verschillende generaties en retailtrends.Voor zowel onze retailers als onszelf een eye-opener hoe we de consument het beste kunnen benaderen en begrijpen.

Haar enthousiaste en heldere manier van presenteren is erg fijn om naar te luisteren en je blijft geboeid van begin tot eind!

The Veldhovengroup

Nienke Poolen, Amsterdam NL

Wij werken al jarenlang succesvol en met veel plezier samen met Rosalinde van Come into Bloom.  De events zorgen voor extra retail experience voor onze consument en personeel. Voor ons is het erg belangrijk dat activiteiten ons merk versterken op shopfloor niveau. Door haar jarenlange ervaring, stijl gevoel, frisse blik levert Come into Bloom events op maat. Met haar eindeloze energie weet zij elke keer weer iedereen te enthousiasmeren en te inspireren.

Please reload

Een greep uit ons FASHION VIP events!

Events over: 

 

Trendwatching & styling, 

 

“Charisma” en mode,

 

“De emancipatie van de vrouw” vertaald naar de huidige trends & styling,

 

Styling in verbinding met persoonlijke gedragsvoorkeuren,

 

Invloeden van kunst in mode,

 

Trends van influencers op social media vertaald naar de winkel.

Ons nieuwe eventconcept is INFLUENCERS STYLING.

Wanna be a influencer for one night?

 

Een trendpresentatie over influencers, over wát de trends op insta zijn en hoe jij die styling zelf kan creëren en toepassen op je outfit!​​

GENTLEWOMAN.

De"minimal" en "male" invloeden kunnen we niet meer omheen met zijn allen. Daarom speciaal voor deze tijd een stoer dames event oftewel Gentlewoman. We leven in een tijd dat gender een hot topic is, het maakt immers niet meer uit. Vrouwen emacipatie 3.0 kunnen we ook niet omheen, maar hoe staat het met de mannenemancipatie? Allemaal prachtige onderwerpen die op zoveel facetten terug te zien zijn in de collecties. Pasvorm, kleur en styling is een directe afspiegeling van deze maatschappelijk beweging.

 

Nieuwsgierig hoe we de klanten inspireren en informeren over dit onderwerp of nieuwsgierig naar onze andere 15 events? Neem dan vrijblijvend contact op.. 

 • FACEBOOK
 • INSTAGRAM

© 2019 Proudly home made by COME INTO BLOOM