banner websitekopie.jpg

Je kan niet opvallen zonder opvallend te zijn. Wij zorgen voor meer online & offline klanten! In 5 stappen meer klanten. 

 

KLANTBEREIK

IN 5 STAPPEN MEER KLANTEN

SOCIAL MEDIA WORKSHOP

PRAKTSICH EN DOELGERICHTE WORKSHOPS

SOCIAL MEDIA BEGELEIDING

3 PAKKETTEN MET SOCIAL MEDIA BEGELEIDING VOOR MEER VOLGERS, BEREIK EN KLANTEN.

KLANTACTIVATIE & COACHING

SALES ACTIVATIE, ACQUISITIE EN BEDRIJFSCOACHING VOOR MEER KLANTEN.

Topworkshop! Zinvol voor iedereen. Of je nou zzp-er, interieurbouwer of makelaar bent. - François de Winter BestBuy Makelaars

Bedrijfscoaching: Door haar aandachtig en doortastende manier van luisteren voelde ik mij meteen begrepen. Binnen no-time wist ze mijn wirwar aan gedachten om te zetten in concrete acties. -Ilanit Snoek Personal Organizer 

Ze heeft niet alleen de focus op mode maar denkt breed en creatief mee met ieder segment. - Aike sport en voedingscoach

Of je nu 20 of al 20K volgers hebt, beslist een aanrader! - Floor Coers E-commerce manager Studio Anneloes

about us.

Come into Bloom is een initiatief van Rosalinde Dijkman. Na 7 jaar gewerkt te hebben bij een corporate besloot ze met haar oma’s wijze les in haar achterhoofd “een saai leven kan altijd nog” de ultieme uitdaging aan te gaan: ze start ‘Come into Bloom’. Wat begint als een blog en inspiratiebron voor consumenten, groeit uit tot een inspiratiebron en adviesbureau voor ondernemers. Van klantinteractie, branding en bedrijfscoaching: Rosalinde weet jouw klanten te bereiken. 

 

een saai leven kan altijd nog

 

SAMENWERKING CUBE retail. Come into Bloom is een unieke samenwerking aangegaan met CUBE retail. CUBE retail helpt mensen en (retail)organisaties om beter te worden in wat ze doen. Zij verbinden mensen met business door training, coaching en organisatieadvies. Dat doen zij voor professionals van de board tot de winkelvloer en van strategie tot operations. meer informatie>>

Lieke Schwitzner

Social media & concept creator

  • Black Instagram Icon

Mijn naam is Lieke Schwitzner en ik heb stage gelopen bij Come into Bloom en ben blijven hangen ;)

 

Ik studeer Trendwatching en Conceptontwikkeling aan Fontys Tilburg ILS en combineer mijn werkzaamheden bij Come into Bloom met mijn studie.

Ik vind dat retailers moeten zorgen dat ze millennials en de generatie Z binden en boeien. Vandaar dat ik mij richt op social media en retail concepting zodat ik altijd up-to-date ben om retailers te adviseren hoe ze deze doelgroep kunnen bereiken. 

REFERENTIES.

Ilanit Snoek

Aalsmeer

Consult coaching & branding: Mijn eerste ontmoeting met Roos klikte meteen. Door haar aandachtig en doortastende manier van luisteren voelde ik mij meteen begrepen. Binnen no-time wist ze mijn wirwar aan gedachten om te zetten in concrete acties. Wat ik vooral als heel mooi ervaar, is hoe Roos mijn kwaliteiten (die ik als normaal beschouw) zo weet te belichten waardoor ik mijn unieke kanten nu beter kan zien.

Fit by Aike

Sport - Voeding en Coaching Amsterdam

Met mijn bedrijfje in Personal training en bootcamps kon ik ook goed terecht bij Rosalinde. Ze heeft niet alleen de focus op mode maar denkt breed en creatief mee met ieder segment. Ze kan op een hele relaxte, ervaren en nuchtere wijze de wereld van social media ontrafelen voor je. Ik vond het prettig dat ze zich goed verdiept had in mijn manier van presenteren online en heb enorm bruikbare tips om mijzelf goed neer te zetten op bv. instagram van haar gekregen. Niet geheel onbelangrijk: de lunch was heerlijk! Aanrader!

Ann Steegmans Helou Fashion

Helou Fashion Wiekevorst, Belgie

Hartelijk dank aan Rosalinde voor de inspirerende presentatie rond Social Media. Een interessant theoretisch luik werd gekoppeld aan interactieve oefeningen.  Rosalinde heeft heel concrete mogelijkheden aangeboden om zelf aan de slag te gaan op de verschillende kanalen.  Dankzij deze cursus zal ik kunnen experimenteren met heel wat tools binnen facebook en instagram.  Ik hoop erin te slagen om op een budgetvriendelijke manier een social media promotie strategie op te zetten.  Echt op z’n Nederlands, heel direct, to the point!  Heerlijk om in aanwezigheid van Nederlandse ondernemers van ideeën te kunnen wisselen.  Toch weer even kleine cultuur shock voor een nuchtere Belg. 

Myrthe van der Veer, L. TEN CATE

Geesteren, Nederland

Tijdens onze dealerdagen heeft Rosalinde een energieke presentatie gegeven over verschillende generaties en retailtrends.Voor zowel onze retailers als onszelf een eye-opener hoe we de consument het beste kunnen benaderen en begrijpen.

Haar enthousiaste en heldere manier van presenteren is erg fijn om naar te luisteren en je blijft geboeid van begin tot eind!

Floor Coers, STUDIO ANNELOES

Amsterdam, Nederland

Je weet dat je er eens goed voor moet gaan zitten maar neemt er toch steeds de tijd niet voor.

Roos wel. Op een professionele en toegankelijke manier heeft zij alles wat je moet weten over social media van nú op een rijtje.

Heel fijn om even (opnieuw) kritisch zelf en met anderen naar jouw (nog te bepalen) social strategie te kijken.

En als je naar huis gaat, zit je vol concrete optimalisatie plannen waar je direct mee aan de slag kunt.

Of je nu 20 of al 20K volgers hebt, beslist een aanrader!

1 / 2

Please reload

CONTACT.

 
4125d179d34f4cdc7afacda6c02b651c.jpg

Give us a call or WhatsApp

CAS OORTHUYSKADE 43

1087 DP AMSTERDAM

0031 648239717

  • Black LinkedIn Icon
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM

info@comeintobloom.nl​

mail, bel of stuur ons een whatsapp

0031 6 48 23 97 17

  • Black LinkedIn Icon
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM

© 2020 Proudly home made by COME INTO BLOOM