SALES ACTIVATIE

WAT KAN COME INTO BLOOM JOUW MERK OF WINKEL BIEDEN?

Come into bloom helpt winkels en merken met commerciële & creatieve concepten succesvoller te worden. De onderscheidende concepten worden verwerkt in een online en offline actieplan wat sales activatie genereerd.

come into bloom sales activatie

1#SALES ACTIVATIE een marketing kalender met goede events, social media posts, activiteiten en nieuwsbrieven. Iedere ondernemer weet dat dit een onderdeel is van zijn / haar bedrijf. Maar de praktijk laat vaak andere dingen zien. Door de drukte van inkoop, verkoop en alle andere facetten blijft dit onderdeel vaak sudderen op een laag pitje. Wij maken commerciële en creatieve sales activatie concepten, met thema’s per seizoen voor al je events en communicatie over social media naar buiten. De spelregels in het ondernemen zijn verandert, je kan via social media tegenwoordig letterlijk “kooptriggers” creëren. De beste traffic booster die er is!

2#WEBSITE & SOCIAL MEDIA ONDERSTEUNING, Come into bloom maakt fashion website’s en social media concepten. We adviseren en ondersteunen bedrijven om hun social media kanaal optimaal te laten functioneren. Door het bereik aanzienlijk te vergroten en een onderscheidende stijl te ontwikkelen die een onderscheidend vermogen t.o.v. de concurrent heeft. 

3# RETAILCONCEPTING, Come into Bloom is ervan overtuigd dat “offline” naast de online een hele belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Om een succesvol en up-to-date concept te voeren, moet je aan de KISS- formule werken. Deze omni-channel formule van Come into Bloom, zorgt ervoor dat de juiste balans in het concept zowel online als offline komt. Inspiratie en social sharing zijn de key-factoren voor retail 6.0…. want naar ons idee zijn we al wat verder dan Retail 2.0 of 3.0.  

 

#SOCIAL MEDIA 

social media workshop

COME INTO BLOOM GEEFT SOCIAL MEDIA WORKSHOPS 

Hoe verhoog ik het aantal volgers en hoe zorgt dit voor meer traffic naar de winkel,

Hoe kan men kooptriggers creëren die tot directe verkoop leiden,

Hoe kan ik een buzz rond onze evenementen creëren,

Hoe krijg interactie met mijn klant

Hoe kan ik mij onderscheiden t.o.v. mijn concullega’s

 

Referentie

Ann Steegmans, Helou Fashion, Wiekevorst www.helou.be

Hartelijk dank aan Rosalinde voor de inspirerende presentatie rond Social Media. Een interessant theoretisch luik werd gekoppeld aan interactieve oefeningen.  Rosalinde heeft heel concrete mogelijkheden aangeboden om zelf aan de slag te gaan op de verschillende kanalen.  Dankzij deze cursus zal ik kunnen experimenteren met heel wat tools binnen facebook en instagram.  Ik hoop erin te slagen om op een budgetvriendelijke manier een social media promotie strategie op te zetten.  Echt op z’n Nederlands, heel direct, to the point!  Heerlijk om in aanwezigheid van Nederlandse ondernemers van ideeën te kunnen wisselen.  Toch weer even kleine cultuur shock voor een nuchtere Belg.

.

#RETAILCONCEPTING | HAS YOUR SHOPPED BEEN KISSED?

COME INTO BLOOM BRANDBOOK WEBSITE VERSIE27

KISS is een speciaal ontwikkeld programma door Come into Bloom wat je winkel door een scan haalt en exact kan aangeven aan welke knoppen er gedraaid moet worden. We maken een concept met de huidige kernwaarden, ijkpersonen en doelen waar de winkel of merk de komende jaren op kan (aan)sturen. Een concept wat vermoeid of veroudert is wordt afgerekend in deze tijd door de consument, maar kunnen we naast de alledaagse drukte steeds blijven vernieuwen? Hierbij kan Come into Bloom helpen, uit een goed concept komt een sales activatie plan wat in onze ogen het de vernieuwing is van op oude sales en marketing strategieën.

Schermafbeelding 2016-07-28 om 14.19.24

Schermafbeelding 2016-07-28 om 14.19.08

KISS REALISEREN? Hiervoor doen wij o.a. Trendonderzoek | Fashion Concept Consultancy | Branding | Website design (non)-apparel | Logo design | Huisstijl ontwerp | Content Marketing – Sales activation | Social media design en beheer. De samenwerking met bedrijven verschilt van een kleine ondersteuning in opzet en gebruik van bepaalde (online) kanalen tot totale uitvoering van de content marketing en website design.

COME INTO BLOOM BRANDBOOK WEBSITE VERSIE28

Algemene verkoop leveringsvoorwaarden