°RETAIL EVENEMENTEN°

De Come into Bloom evenementen zoals trend- & stylingpresentatie’s en modeshows gaan over o.a. de nieuwste trends en imago styling en worden op maat gemaakt op basis van de collectie en de behoeften van de winkel. Vernieuwende evenementen die sales activatie generen met een groter doel en thema dan enkel de nieuwe collectie presenteren. 

Thema’s van een aantal evenementen: spring summer 2017

retail events mode

1. FASHION IS EMOJI

We hebben ons nog nooit zo emotioneel blootgegeven als nu. Sinds de opkomst van social media en vooral de Emoji, heeft niemand meer moeite met het uitdrukken van zijn gevoel. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit is precies hetzelfde met mode. Dit modejaar gaat het om het uitdragen van je emotie met een flinke knipoog, want  Of je nu blij, verdrietig of boos bent ,emojis zijn leuk en mode ook!

2. BACK FROM BASIC

Stilzitten is het nieuwe roken, we gaan bewegen. De flow, de kleuren en de beweging in de vormgeving is een ongelooflijk interessant thema dit voorjaar en deze zomer. We willen kleur! we gaan nieuwe belijningen zien en accepteren, uitlopende mouwen, 7/8e broeken en de halslijnen zien we veel in gebeuren. Daarom een trendpresentatie over de achtergrond en toepassing van deze beweging.. letterlijk een beweging in de mode!

Dia3

3. Trend event for Strong ladies

De Scandinavische look oftewel minimal kunnen we niet meer omheen met zijn allen. Daarom speciaal dit voorjaar een stoer dames event oftewel Sturdy ladies. We leven in een tijd dat gender een hot topic is, het maakt immers niet meer uit. Hierin gaan we de klant inspireren en informeren over minimalisme en haar look. Het event zal aangevuld worden met o.a. vrouwen sigaren en dames whiskey. 

WAAROM EEN EVENEMENT?

  • Creëer BELEVING in je winkel met een event, dit is hét onderscheidend vermogen t.o.v. online shoppen.
  • BELOON je vast klanten, deze klanten zijn goud waard.
  • De HITRATIO tijdens een event ligt boven de 80% met meer dan 4 stuks per klant.
  • INSPIREER je klanten met styling tips en de nieuwste trends waardoor ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. 
  • Je VERKOOPTEAM enthousiasmeren om op een nieuwe manier te gaan werken met de collectie.

EVENTS, WORKSHOPS & PERSONEELS TRAININGEN

 

2015-10-28-09.14.51-1Styling & Trend evenementen:  Wat zijn de styling- en modetrends van het seizoen? Bij ieder seizoen horen nieuwe kleuren en materialen. De Come into Bloom evenementen zoals trendpresentatie’s en modeshows gaan over de nieuwste trends en worden op maat gemaakt op basis van de collectie in de winkel. Op deze avond geef je jouw klanten een unieke beleving en kennis over styling, trends en hoe men deze kan toepassen op zijn of haar eigen outfit.  NB. Prijs op aanvraag

Personeelstraining: De Training is opgezet met als focus de ontwikkeling van het team met een praktische benadering, ‘down to earth’ nieuwe inzichten te geven. Onderdelen van de Training: Wat zijn de (fashion) styling- en de algemene trends van dit seizoen en dit tijdperk? Welke rol moeten we gaan vervullen in deze tijd? Als persoon en als verkoper. Hoe kan (het concept) de winkel, maar ook het team hierop inspelen? Wat is onze onderscheidende rol van de winkel/team tov Online shops? Wat zijn nieuwe winkelconcepten van deze tijd, welke elementen kunnen er gebruikt worden?

Schermafbeelding 2014-06-05 om 15.51.11

Dia06Spreker: Rosalinde Dijkman geeft in haar trendpresenties een beeld van de trends en ontwikkelingen in de huidige maatschappij op een duidelijke en helder wijze weer. Wat zijn de trends om ons heen en welke impact hebben deze op bedrijven en consumenten.

Voor menig branche kan zij een inspirerende presentatie geven. Wil je dat jouw team los komt van genormeerde denkpatronen, wil je ze eens out of the box laten denken of mee laten gaan met de veranderende “flow” die deze tijd met zich mee brengt?

 


VISAGIE LETTY COME INTO BLOOM

Visagie: Come into Bloom werkt nauw samen met allerlei bedrijven, personen die de avond een prachtige aanvulling kunnen geven. Denk aan dj’s, live muziek en vooral visagie. Welke trends zijn er die gelden voor je haar en make-up dit seizoen? De klanten worden live geïnformeerd, geïnspireerd en opgemaakt.

 

ONE OF THE RECENT EVENTS: O’NEILL AMSTERDAM CITY TOUR

START AMSTERDAM NOORD TREND PRESENTATION + LUNCH

VISITING SPORTS CONCEPT  | HOP ON BOAT

BOAT TOUR AMSTERDAM CANALS HOP OFF RESTAURANT

ONEILL TREND EVENT